Blog

Este és lo món modern

Este és lo món modern 137 (Joy Division (2a Part))

Segona i darrera part que dediquem als Joy Division de Manchester. En aquesta segona part ens ocupem dels darrers mesos de la història del grup i mirem d’avaluar l’abast de la seva enorme petjada en la història del Pop-Rock.. Programa radiofònic dedicat a contar històries sobre subcultures juvenils, i sobre la vessant més rockera del Pop i més popy del Rock. Dimecres a les 19h a Ràdio Alfacs

Land of the freak

Land of the Freak 26 (Motown Flies Jamaica)

Durant la Guerra Freda, Jamaican Airlines va organitzar vols d’alt secret entre Detroit i Jamaica.
Això havia d’ajudar a desenvolupar intercanvis culturals entre artistes.
Aquestes gravacions es van mantenir en secret durant molt de temps.
(Però és una realitat o només un somni?)
Grans èxits de la Motown al més pur estil jamaicà.. Dimarts a les 21h a Ràdio Alfacs tens Land of the Freak: monogràfics, anàlisis, playlist i altres històries musicals de la mà de Jordi Madness, welcome to the punky reggae soul party.

Tot s'hi val

Tot s’hi val 132 (Deafheaven – Ordinary Corrupt Human Love)

Avui us presentem un disc de Deafheaven, Ordinary Corrup Human Love, que fàcilment podria ser considerat l’àlbum adequat per sortir a córrer o fer qualsevol esport. Una hora que desitjaríeu haver descobert abans per fer quilòmetres.. Tot s’hi val, cada dilluns a les 19h a Ràdio Alfacs. T’has parat mai a pensar quants grups tenen membres nigerians? Natros també, i per això al Tot S’hi Val cada setmana vos donarem una llista de cançons relacionades amb els temes que menys t’esperes.