Blog

Marmària

Marmària 14 (The Great Tartaria)

Avui la cosa desvaria del tot. Comencem parlant de gegants, ni el del pi ni el de la ciutat, i mos desviem de forma inexorable cap al mite de Tartària.. La matinada de divendres a dissabte a la 1 tens Marmària, un programa de culte on parlarem de tot allò que només se pot parlar dem matinada. Entrarem a l’universo de lo misteriós mentre mos visiten los fanatsmes del más allà.

Tutti Frutti Musical

Tutti frutti musical 16 (Podcast)

Bueno bueno!! Avui ja tocava i com està a prop l’estiuet tenim un ritme molt caribeny i sabroson…això és la cuuumbiaa.. Dijous a les 17h tens Tutti Frutti musical és un programa radiofònic on saborejarem des dels ritmes més tropicals, exòtics i caribenys com el reggae, el boogaloo, la cumbia i el mambo; fins als sons més àcids i potents com el soul, el funk, el rythm and blues i el rock ‘n’roll. Amb The Clitorians.

Tot s'hi val

Tot s’hi val 178 (Eurocopa)

Aprofitem l’esdeveniment de la Eurocopa per a fer una competició musical en països europeus.. Tot s’hi val, cada dilluns a les 19h a Ràdio Alfacs. T’has parat mai a pensar quants grups tenen membres nigerians? Natros també, i per això al Tot S’hi Val cada setmana vos donarem una llista de cançons relacionades amb els temes que menys t’esperes.