Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat

Botticelli Baby

2021-08-01 Botticelli Baby en directe des de les 17es Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat

El passat 1 d’agost de 2021 la gent de les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat ens van convidar a emetre en directe i enregistrar un dels seus magnífics concerts. En aquest cas es tracta dels alemanys Botticelli Baby i el seu estil tant particular de Jazz. Un concert que vam gaudir com pocs i una banda per a descobrir que us recomanem fermament. Podeu escoltar aquí sempre que vulgueu el concert que us vam oferir en directe. Aprofitem per agrair a l’organització de les JMEP la invitació i la cura que van tenir de nosaltres fent-nos sentir com a casa en tot moment.

Besonderer Dank geht an die Band, die es uns ermöglicht hat, ihr tolles Konzert aufzunehmen und zu übertragen.

Sobre els Botticelli baby

Al principi del viatge, la idea de portar diverses variables musicals com el jazz, el punk, el blues, el folk, el funk, els Balcans i el pop sota un mateix sostre amb tot el respecte a la tradició, era la que tenia la banda després de centenars de concerts a escenaris grans i petits a Alemanya i Europa, diversos festivals i aparadors (per exemple, Jazzahead!, c / o Pop, Fusion Festival, Reeperbahn Festival, Juicy Beats) dos àlbums i un ep en viu [“Botticelli Baby” 2015, “Junk” 2018, “LIVE” 2019 – publicat al segell Unique Records de Düsseldorf] va aconseguir AVUI crear la seva pròpia constant: la seva música i el succés d’un concert de bebè Botticelli. Per al tercer àlbum d’estudi, gravat als estudis Maarweg de Colònia juntament amb Wolfgang Stach, que es publicarà el 12 de febrer de 2021 a Unique Records i tindrà la festa SAFT a l’estació de tren de Langendreer a Bochum, la banda anteriorment es quedava a cases solitàries a Bèlgica i els Països Baixos, per tal de seguir exactament aquest enfocament i escriure música nova independentment de l’estil i el gènere.

At the beginning of the trip, the idea of ​​bringing various musical variables such as jazz, punk, blues, folk, funk, Balkans and pop under one roof with all respect for tradition, was what the band had after hundreds of concerts on large and small stages in Germany and Europe, several festivals and showcases [e.g. Jazzahead !, c / o Pop, Fusion Festival, Reeperbahn Festival, Juicy Beats] two albums and a live ep [“Botticelli Baby” 2015, “Junk” 2018, “LIVE” 2019 – published on the Düsseldorf label Unique Records] managed TODAY to create their own constant: their music and the happening of a Botticelli baby concert. For the third studio album, recorded in the Maarweg studios in Cologne together with Wolfgang Stach, which will be released on February 12th, 2021 on Unique Records and will have the SAFT party at Langendreer train station in Bochum, the band previously stayed in lonely houses in Belgium and the The Netherlands included, in order to constantly pursue exactly this approach and to write new music regardless of style and genre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.